• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Kampanj - Tiki Släpvagnar

Biltillbehör  GPS  GPS Enheter  Garmin inReach Messenger

Garmin inReach Messenger

Garmin
Garmin inReach Messenger
Beskrivning

Beskrivning

Hemma är närmare än du tror!

När du lämnar mobilnätet bakom dig är den här lilla, tåliga satellitkommunikationsenheten1 inte begränsad av mobiltäckning utan du kan hålla kontakten med dina nära och kära genom globala tvåvägsmeddelanden.

  • Du kan fortfarande kommunicera med dem du behöver, även utan mobiltäckning.
  • Para ihop inReach-enheten med appen Garmin Messenger™ på din kompatibla smartphone och skicka meddelanden via satellit eller mobilnätverk.
  • Behöver du hjälp i en nödsituation? Skicka ett interaktivt SOS till vårt samordningscenter.
  • För att du ska vara säker på att meddelandet gått iväg bekräftar skärmen på enheten det.
  • Använd incheckningsmeddelanden för att enkelt höra av dig till dina kontakter när du är ute.
  • Ge dig ut på längre äventyr med upp till 28 dagars batteritid mellan laddningarna.

TVÅVÄGS-SMS
Med ett enkelt användargränssnitt via appen Garmin Messenger på din smartphone är det enkelt att sms:a med dina nära och kära via satellit- eller mobilnätverk.

SMIDIG ANSLUTNING
Optimerade inReach-meddelanden använder din smartphones mobilanslutning när den är tillgänglig och sedan byter den smidigt till ett Iridiums® 100 % globala satellitnätverk när du lämnar mobilnätet bakom dig.

GRUPPMEDDELANDEN
Med Garmin Messenger-appen får din inReach-enhet stöd för att skapa gruppmeddelandetrådar och skicka gruppmeddelanden. Så du kan dela dina äventyr med flera kontakter samtidigt och skicka gruppmeddelanden till dina nära och kära.

INTERAKTIVA SOS-MEDDELANDEN
Om du är i en nödsituation kan du utlösa ett interaktivt SOS-meddelande till Garmin ResponseSM, ett nödkontaktcenter som är bemannat dygnet runt.

DELA DIN POSITION
Dela din position när som helst med dina nära och kära där hemma via din MapShare™-sida eller dina GPS-koordinater som är inbäddade i meddelandena.

FLEXIBLA SATELLITABONNEMANG
Om du vill använda det globala Iridium-nätverket och kommunicera med din inReach Messenger-enhet är ett aktivt satellit- abonnemang nödvändigt. Du kan välja ett årsabonnemang eller en flexibel månadsprenumeration.

KOMPAKT OCH TÅLIG DESIGN
Låt dig inte luras av den lilla storleken på 7,8 x 6,4 cm (3,1″ x 2,5″) och 114 g. inReach Messenger är tålig, slitstark, stöttålig och vattenklassad till IPX7.

SÄKERHETSLADDNING
Behöver du en reservplan om batteriet i din kompatibla smartphone dör? Anslut bara inReach Messenger till din telefon så får du tillräcklig säkerhetsladdning att skicka ett anpassat meddelande från inReach Messenger-enheten via telefonens pekskärm.

EXTRA LÅNG BATTERITID
Det inbyggda laddningsbara litiumbatteriet ger upp till 28 dagars batteritid i spårningsläge på 10-minutersintervall, så att du kan göra det du gillar längre mellan uppladdningarna.

SYNKRONISERA DIN KONTAKTLISTA
Garmin Messenger-appen kan synkroniseras med din kompatibla smartphones kontaktlista så att det blir ännu enklare att hålla kontakten.

SKÄRM PÅ ENHETEN
Med inReach Messenger-enhetens avancerade memory-in-pixel-skärm kan du få bekräftelse på att meddelanden har skickats och du kan till och med läsa svar direkt på enheten.

INCHECKNINGSMEDDELANDEN
Hör av dig till dina kontakter direkt från inReach Messenger genom att använda incheckningsmeddelanden som inte räknas bort från dina tilldelade sms i ditt aktiva satellitabonnemang.

ANDRA GARMIN-ENHETER
Fjärrstyr din inReach Messenger-enhet för att skicka och ta emot sms eller utlösa ett interaktivt SOS med kompatibel Garmin-handenhet, marin utrustning, flygutrustning, wearable eller andra utvalda smarta enheter.

INREACH VÄDERPROGNOSER
Få detaljerade väderuppdateringar på inReach Messenger eller en ihopparad kompatibel enhet. Du kan även begära väderprognoser för din aktuella plats, annan waypoint eller destination i din resplan.

TRACBACK
Med funktionen TracBack® kan du navigera tillbaka till startpunkten samma väg som du kom om du råkar gå vilse – direkt på enheten.

Innehåll

  • inReach® Messenger
  • USB-kabel typ A till typ C
  • Dokumentation

1Satellitabonnemang krävs. I vissa jurisdiktioner är användning av satellitkommunikationsenheter reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa alla tillämpliga lagar i andra jurisdiktioner där enheten är avsedd att användas.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02672-01
EAN-kod753759292362
VarumärkeGarmin
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan