• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Kampanj - Tiki Släpvagnar

Biltillbehör  Tillbehör  Underhållsprodukter  Mastersons Spray Shine Tire & Trim Protectant

Mastersons Spray Shine Tire & Trim Protectant

Mastersons
Mastersons Spray Shine Tire & Trim Protectant
Beskrivning

Beskrivning

Masterson's Spray Shine Tire & Trim Protectant ger en strålande glans på ytor av gummi, plast och vinyl och är utformat för att återställa och skydda ditt fordon. Masterson's Spray Shine Tire & Trim Protectant är det ultimata skyddet för inre och yttre ytor.

Perfekt för däck, stötfångare, speglar, dörrhandtag, grillar, ventiler och mycket mer! Den mångsidiga förbandet använder beläggningsteknik för att skapa en perfekt finish.. Avancerade UV-blockerare skyddar alla trimytor från sprickor, blekning och missfärgning orsakade av skadliga solstrålar. Masterson's Spray Shine Tire & Trim Protectant återställer den svarta ytan till bleka plast- och gummiytor.

Perfekt för att skydda instrumentpaneler, dörrpaneler och mittkonsoler. Sprutskyddsformeln är perfekt för alla jobb, inklusive stora däck, ytor som exempelvis flak på en pick-up, lister och motorfack. Spraya helt enkelt på ytan och applicera med din favoritapplikatorplatta för en magnifik glans. Trimbeläggningsteknik blockerar fukt, solstrålar med mera för att skydda ditt fordons trim för framtiden.

Den supersvarta glansen varar i veckor, inte dagar. Masterson's Spray Shine Tire & Trim Protectant förbättrar fabriksutseendet på all plast, gummi och vinyl. Skydda och underhåll ditt fordon med Masterson's Spray Shine Tire & Trim Protectant.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerJG10000055
EAN-kod643131804606
VarumärkeMastersons
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan