• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  Tillbehör  Underhållsprodukter  Mastersons Tropical Pineapple Air Freshener & OdorEliminator

Mastersons Tropical Pineapple Air Freshener & OdorEliminator

Mastersons
Mastersons Tropical Pineapple Air Freshener & OdorEliminator
Beskrivning

Beskrivning

Masterson's Tropical Pineapple Air Freshener är en fräsch doft utformad för att ta dina sinnen till paradiset. Den söta tropiska doften känns som en hawaiisk sommarsemester.

Njut av den söta aromen med bara några sprayer. Masterson's Tropical Pineapple Air Freshener är tillverkad med äkta hawaiisk ananasdoft för att skapa den perfekta luftfräscharen. Avancerad luktelimineringsteknik tar snabbt bort otäcka dofter från din bil, lastbil, husbil eller hemma. Nu kan du få doften av tropisk ananas i din bil!

Masterson's Tropical Pineapple Air Freshener fungerar genom att fräscha luften, eliminera lukt och skapa en avkopplande upplevelse av en hawaiisk semester. Spraya helt enkelt i din stinkande bil för att återställa en fräsch doft och eliminera otäcka lukter. Fungerar på hotell, gymväskor, skåp, toaletter och mycket mer! En spray är allt du behöver för ett fordon i full storlek. Den friska doften av tropisk ananas gör varje upplevelse avkopplande och trevlig.

Den exotiska fruktdoften kommer att inspirera dig att koppla av på stranden och njuta av vågorna! Eliminerar snabbt otäcka lukter och bakterier från A / C-ventiler. Njut av den avkopplande doften med Masterson's Tropical Pineapple Air Freshener & Odor Eliminator.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerJG10000065
EAN-kod643131805405
VarumärkeMastersons
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan