• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Kampanj - Tiki Släpvagnar

Biltillbehör  Tillbehör  Underhållsprodukter  Mastersons Interior Detailer

Mastersons Interior Detailer

Mastersons
Mastersons Interior Detailer
Beskrivning

Beskrivning

Masterson's Interior Detailer är utformad för att rengöra och skydda alla inre ytor. Den innovativa detaljformeln fungerar på alla interiörytor och trim. Masterson's Interior Detailer är konstruerad för att rengöra och skydda och ger den perfekta finishen till interiören på alla fordon.

Rengör enkelt damm, kroppsoljor, fingeravtryck, lätta fläckar och smuts. Den spraybara detaljformeln är lätt att använda för alla interiörer. Masterson's Interior Detailer har avancerat UV-skydd som förhindrar sprickbildning, blekning och missfärgning. Fungerar bra på instrumentpaneler, dörrpaneler, konsoler, rattar, växlar och mycket mer. Rengör enkelt vindrutor, mätare, navigationsskärmar, GPS-konsoler, radioapparater och underhållningstillbehör.

Godkänd för plast, gummi, läder, vinyl, metall, kolfiber, matta och alla invändiga ytor. Spraya och torka bort smuts och damm för en perfekt inredning. Den miljövänliga Interior Detailer är säker för alla fordon. Perfekt för snabb rengöring mellan tvättar.

Den ultimata lösningen för komplett interiördetaljer. Mastersons interiördetaljer håller interiören rena och skyddade i flera år. Rengör, underhåll och skydda din interiör med Masterson's Interior Detailer.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerJG10000060
EAN-kod643131804675
VarumärkeMastersons
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan