• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  Tillbehör  Underhållsprodukter  Mastersons Mystery Glaze Premium Gloss Enhancer

Mastersons Mystery Glaze Premium Gloss Enhancer

Mastersons
Mastersons Mystery Glaze Premium Gloss Enhancer
Beskrivning

Beskrivning

Masterson's Mystery Glaze är den ultimata glansförstärkaren för en strålande glans i alla färger. Den innovativa glansformeln ger en magnifik spegelfinish.

Masterson's Mystery Glaze är utformad med hjälp av ett hemligt recept som bara några få utvalda känner till. Den mystiska blandningen av syntetiska glansförstärkare och lackrengöringsmedel återställer och ger en intensivare glans. Masterson's Mystery Glaze fungerar till alla färger inklusive metallic och specialmålade lacker.

Applicera helt enkelt på din bil och se den magiska kraften i Masterson's Mystery Glaze skapa en spegelblank glans på några minuter! Masterson's Mystery Glaze är konstruerad för att leverera otrolig glans som trotsar fysikens lagar. Innovativ polymerglansteknologi förbättrar den naturliga färgen på alla fordon för att skapa den ultimata glansen.

Applicera bara på bilen för överlägsen glans och reflektion. Masterson's Mystery Glaze kan appliceras för hand eller maskin för maximal mångsidighet. Innovativa lackrengöringsmedel skapar en strålande glans i alla färger. Återställ fabriksglansen till din lack!

Ger en strålande glans till mörka och ljusa fordon. Masterson's Mystery Glaze är designad för att toppas med din favorit Masterson's Wax eller Sealant-beläggning. Uppnå otrolig glans med Masterson's Mystery Glaze.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerJG10000056
EAN-kod643131804613
VarumärkeMastersons
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan