• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Kampanj - Tiki Släpvagnar

Biltillbehör  GPS  GPS Enheter  Garmin Camper 1095

Garmin Camper 1095

Garmin
-11%
Garmin Camper 1095
Beskrivning

Beskrivning

Planera för minnesvärda ögonblick!

Med Camper 1095 kan du känna dig trygg på vägen med en stor skärm och anpassad ruttdragning som är baserad på husbilens storlek och vikt. Dessutom får du färgstarka flygbilder som hjälper dig att enkelt hitta till husbilsparkeringen eller campingplatsen.

Hitta de bästa ställena

Trendy Places visar dig de bästa stoppen längs rutten så att du kan skippa planeringen och lägga mer tid på upplevelsen. Förinstallerade Michelin Green Guide innehåller bilder, detaljerade beskrivningar och omdömen så att du vet om den specifika platsen är värd ett besök. TripAdvisor låter dig se Tripadvisor-omdömen för restauranger och sevärdheter längs rutten eller nära destinationen. Du kan även se platser i närheten som du kan besöka och spännande aktiviteter att testa. Välj det som rekommenderas eller spara det till ett senare tillfälle.

Enkel navigering

Hitta enkelt en sovplats för natten med ett förinstallerat register över campingplatser och ställplatser för husbilar från ACSI, CamperContact och Trailer's PARK. Låt funktionen Roadtrip Routes hitta ännu äventyrligare rutter på ett ögonblick. Birdseye satellitbilder ger en tydlig och färgstark vy ovanifrån så att du kan hitta dolda stigar till outforskade avlägsna platser.

Lättavläst skärm & rösassistent

Camper 1095 är en GPS med en ljusstark pekskärm på 10″ med hög upplösning vilket gör att du enkelt kan se all viktig information. Enheten har en röstassistent på engelska, tyska, italienska, spanska, danska, svenska, nederländska som svarar på talade uppmaningar och navigerar sedan dit du vill.

Trafik- och väderinformation i realtid

När din GPS paras ihop med appen Garmin Drive på din kompatibla smartphone får du hjälp via trafikinformation i realtid att undvika förseningar och hitta avstickare. Dessutom kan du visa bränslepriser i realtid, detaljerade väderprognoser, aktuella förhållanden, animerad radar med mera.

Trådlösa uppdateringar

Med inbyggd Wi-Fi-anslutning kan du enkelt uppdatera kartor och programvara utan att behöva använda en dator. Tips visas på skärmen när det finns nya uppdateringar.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02749-15
EAN-kod753759308476
VarumärkeGarmin
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan