• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  GPS  GPS Enheter  Garmin dezl LGV1010

Garmin dezl LGV1010

Garmin
Garmin dezl LGV1010
Beskrivning

Beskrivning

Enklare lastbilskörning!

Den här extra stora navigatorn på 10″ har anpassad ruttdragning1 som baseras på lastbilens storlek och vikt, strategiska förslag för tankning och raster och avancerad ankomstplanering.

  • Allt blir tydligt och enkelt med en skarp högupplöst 10″-skärm som du kan ha i liggande eller stående läge.
  • Få den bästa rutten för lastbilen med anpassade lastbilsrutter1 och vägvarningar, t.ex. branta backar längre fram.
  • Med flygbilder av lastkajer och lastbilsinfarter blir det enkelt att köra rätt.
  • Se allt. Med visning på delad skärm ser du din ruttöversikt och kommande väder bredvid den aktiva kartan.
  • Få vägledning och varningar om miljözoner på rutten.
  • Dags för en rast? Data från Truck Parking Europe visas längs rutten.

LÄTTLÄST SKÄRM
En extra stor 10″ pekskärm ger en tydlig, högupplöst bild. Välj liggande eller stående vy beroende på vad som passar i din hytt.

ANPASSADE LASTBILSRUTTER
Ange bara lastbilens profil (som kan anpassas efter höjd, vikt, längd, bredd och farligt material) och hitta föredragna lastbilsrutter1 som lämpar sig för lastbilen och lasten.

AVANCERAD ANKOMSTPLANERING
BirdsEye satellitbilder gör det enkelt att planera ankomsten med flygbilder av lastkajer, lastbilsinfarter och säkerhetsgrindar.

ANPASSA DIN ANKOMST
Visa din destination och lägg sedan till och spara egna ankomstpunkter som föredragna säkerhetsgrindar, lastkajer och infarter till lastbilsparkeringar.

INFORMATIV RUTTDRAGNING
Se populära rutter som används av andra lastbilsförare för bättre situationsberedskap – även i okända områden.

RUTTÖVERSIKT
Du kan enkelt se hela rutten och välja de bästa platserna för tankning, raster och övernattning. Du kan också förhandsgranska kommande väderförhållanden utan att lämna den aktiva kartskärmen.

RUTTER MED MILJÖZONER
Få vägledning och varningar om miljözoner på din rutt.

PARKERING FÖR LASTBILAR
Behöver du parkera lastbilen? Med data från Truck Parking Europe kan du hitta lastbilsparkeringar längs rutten. Filtrera efter önskade bekvämligheter som Wi-Fi®, dusch, säkerhetsnivå och mycket mer. Och när du är ansluten till Garmin dēzl™-appen kan du se om det finns lediga parkeringsplatser för att minska risken att åka till en full parkering.

VÄLJ RÄTT STOPP
Hitta önskade lastbilsstopp med det förinlagda serviceregistret Truck & Trailer Services, där du kan filtrera i listorna efter märke eller bekvämlighet.

FÖRARVARNINGAR
Varnar dig för skarpa kurvor, hastighetsförändringar, fartkameror, järnvägsövergångar med mera framför dig för att uppmana till säkrare körningar och öka situationsberedskapen.

PLANERA DINA RASTER
Få aviseringar i rätt tid som hjälper dig att få ut mesta möjliga av varje stopp.

RÖSTSTYRNING
Behöver du vägbeskrivning? Säg bara till. Garmins röstassistent svarar på din talade uppmaning så att du kan ha kvar händerna på ratten och fokusera på vägen. (Röstassistent finns på engelska, tyska, italienska, spanska, danska, svenska, nederländska).

TRÅDLÖSA UPPDATERINGAR
Med inbyggd Wi-Fi-anslutning® kan du enkelt uppdatera kartor och programvara utan att behöva använda en dator. Tips visas på skärmen när det finns nya uppdateringar.

TRAFIK, VÄDER OCH BRÄNSLEPRISER
Hämta dēzl-appen för att få tillgång till trafik, väder och bränslepriser i realtid. Du får dessutom tillgång till photoLive trafikkameror där det är tillgängligt.

HANDSFREE SAMTAL
Med inbyggd trådlös Bluetooth®-teknologi kan du synkronisera din kompatibla smartphone med dēzl-GPS så att du kan ringa samtal utan att behöva ta händerna från ratten.

SMARTAVISERINGAR
När den är ihopparad med dēzl-appen kan du se sms och andra meddelanden som visas på din navigators skärm.

RES MED INFORMATION
Se Tripadvisor®-omdömen för hotell, restauranger och sevärdheter längs rutten eller nära destinationen. Med förinstallerat innehåll från Foursquare® är det enkelt att hitta miljontals nya och populära platser.

KARTTÄCKNING
Kör tryggt med kartuppdateringar och detaljerade vägkartor över Europa och södra Afrika.

LÄGG TILL EN BACKKAMERA
Se vad som finns bakom din lastbil med den trådlösa backkameran BC™ 50 (säljs separat) eller en kompatibel backkamera från tredje part2.

Innehåll

  • dēzl™ LGV1010
  • Sugkopp med strömförsörjt magnetfäste för fordonsmontering
  • Skruvfäste
  • 1-tumskuladapter med AMPS-platta
  • Självhäftande monteringsplatta för instrumentbrädan
  • 12 V-strömkabel
  • USB-kabel
  • Dokumentation

1Inte tillgängligt på alla platser. Även om lastbilsprofilens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att lastbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.
2Kräver strömförsörjt fäste med videoingång, säljs separat.
CES Innovation Awards baseras på beskrivande material som lämnas in till domarna. CTA bekräftade inte riktigheten i några bidrag eller anspråk och testade inte produkten som vann priset.
© HERE. Med ensamrätt. Satellite Imagery ©2022 Maxar Technologies (datum för satellitbilder kan variera). Wi-Fi och Wi-Fi-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Wi-Fi Alliance. Bluetooth-märket och logotyperna ägs av Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Garmin är licensierad. ©2022 TripAdvisor LLC. Alla rättigheter förbehålles. foursquare® och foursquare®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Foursquare Labs, Inc. Alla rättigheter förbehålles.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02741-15
EAN-kod753759308872
VarumärkeGarmin
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan