• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Biltillbehör  GPS  GPS Enheter  Garmin dezl Cam LGV710

Garmin dezl Cam LGV710

Garmin
Garmin dezl Cam LGV710
Beskrivning

Beskrivning

Ett ögonvittne från vägen!

Denna gps på 7 tum har en inbyggd dash cam1 som ger dig ökad trygghet, anpassad ruttdragning2 baserat på bilens storlek och vikt och avancerad ankomstplanering.

  • Allt blir tydligt och enkelt med en GPS med en tydlig högupplöst 7-tums skärm.
  • Denna inbyggda dash cam spelar in HD-video och sparar automatiskt videor med incidenter.
  • Få den bästa rutten för lastbilen med anpassade lastbilsrutter2 och vägvarningar, t.ex. branta backar längre fram.
  • Med flygbilder av lastkajer och lastbilsinfarter blir det enkelt att köra rätt direkt.
  • Planera som det proffs du är. Se de bästa ställena för tankning, raster och övernattningar.
  • Behöver du ta en dusch? Tanka? Använd serviceregistret Truck & Trailer.

INBYGGD DASH CAM
Den integrerade kameran spelar kontinuerligt in 1080p HD-video med ett 140-graders synfält och sparar automatiskt videos av incidenter. GPS-data visar när och var olyckor inträffade, och med det förinstallerade minneskortet är din GPS klar att användas direkt.

VIDEOLAGRING
Sparade videor lagras säkert i vårt Vault på nätet och kan öppnas med hjälp av Garmin dēzl™-appen på din kompatibla smartphone. Med en aktiv Wi-Fi®-anslutning kan du dela videoklipp med andra genom att skicka en länk och en lösenordskod.

FRONTALKROCKSVARNINGAR
För att öka förarens uppmärksamhet meddelar frontalkrocksvarningen om du kör för nära fordonet framför dig. Vissa förhållanden kan försämra varningsfunktionen.

VARNINGAR VID KÖRFÄLTSBYTE
Du får varningar om du viker av från vägen eller mot mötande trafik. Vissa omständigheter kan försämra varningsfunktionen.

VAULT-ABONNEMANG
Dina sparade videoklipp lagras i vårt säkra Vault på nätet i 24 timmar från det att de laddades upp. Garmin erbjuder även utökade lagringsplaner via betalabonnemang

LÄTTLÄST SKÄRM
En ljusstark 7-tums pekskärm ger en tydlig och högupplöst bild.

ANPASSADE LASTBILSRUTTER
Ange bara lastbilens profil (som kan anpassas efter höjd, vikt, längd, bredd och farligt material) och hitta föredragna lastbilsrutter2 som lämpar sig för lastbilen och lasten.

ANPASSA DIN ANKOMST
Visa din destination och lägg sedan till och spara egna ankomstpunkter som föredragna säkerhetsgrindar, lastkajer och infarter till lastbilsparkeringar.

EXPERTANKOMSTPLANERING
BirdsEye satellitbilder gör det enkelt att planera ankomsten med flygbilder av lastkajer, lastbilsinfarter och säkerhetsgrindar.

INFORMERAD RUTTDRAGNING
Se populära rutter som används av andra lastbilsförare för bättre situationsberedskap – även i okända områden.

RUTTÖVERSIKT
Du kan enkelt se hela rutten och fastställa de bästa platserna för tankning, raster och övernattning.

RUTTER MED MILJÖZONER
Få vägledning och varningar om miljözoner på din rutt.

PARKERING FÖR LASTBILAR
Behöver du parkera lastbilen? Med data från Truck Parking Europe kan du hitta lastbilsparkeringar längs rutten. Filtrera efter önskade bekvämligheter som Wi-Fi®, dusch, säkerhetsnivå och mycket mer. Och när du är ansluten till mobilappen Garmin dēzl™ kan du se om det finns lediga parkeringsplatser för att minska risken att åka till en full parkering.

VÄLJ RÄTT STOPP
Hitta önskade lastbilsstopp med den förladdade servicekatalogen för lastbil och släp, där du kan filtrera i listorna efter märke eller bekvämlighet.

FÖRARVARNINGAR
Varnar dig för skarpa kurvor, hastighetsförändringar, fartkameror, järnvägsövergångar med mera framför dig för att uppmana till säkrare körningar och öka situationsberedskapen.

PLANERA DINA RASTER
Få aviseringar i rätt tid som hjälper dig att få ut mesta möjliga av varje stopp.

RÖSTSTYRNING
Behöver du vägbeskrivning? Säg bara till. Garmin-röstassistenten svarar på din talade uppmaning så att du kan ha kvar händerna på ratten och fokusera på vägen (Röstassistent finns på engelska, tyska, italienska, spanska, danska, svenska, nederländska).

TRÅDLÖSA UPPDATERINGAR
Med inbyggd Wi-Fi-anslutning kan du enkelt uppdatera kartor och programvara utan att behöva använda en dator. Tips visas på skärmen när det finns nya uppdateringar.

TRAFIK, VÄDER OCH BRÄNSLEPRISER
Hämta dēzl-appen för att få tillgång till trafik, väder och bränslepriser i realtid. Du får dessutom tillgång till photoLive-trafikkameror där det är tillgängligt.

HANDSFREE SAMTAL
Med inbyggd trådlös Bluetooth®-teknologi kan du synkronisera med din kompatibla smartphone med din dēzl-navigator för att ringa samtal utan att ta händerna från ratten.

SMARTAVISERINGAR
När den är ihopparad med dēzl-appen kan du se textmeddelanden och andra meddelanden som visas på din navigators skärm.

TRAVEL INFORMED
Se omdömen från Tripadvisor® för hotell, restauranger och sevärdheter längs rutten eller nära destinationen. Med förinstallerat innehåll från Foursquare® är det enkelt att hitta miljontals nya och populära platser.

KARTTÄCKNING
Kör tryggt med kartuppdateringar och detaljerade vägkartor över Europa och södra Afrika.

LÄGG TILL EN BACKKAMERA
Se vad som finns bakom din lastbil med den trådlösa backkameran BC™ 50 (säljs separat).

Innehåll

  • dēzlCam™ LGV710
  • Sugkoppsfäste för fordon
  • 12 V-strömkabel
  • Förinstallerat microSD™-kort på 16 GB
  • CLA-adapter
  • Dokumentation

1I vissa jurisdiktioner är användning av den här kameraenheten reglerad eller förbjuden. Det är ditt ansvar att känna till och följa gällande lagar och sekretessrättigheter i jurisdiktioner där du planerar att använda enheten.
2Inte tillgängligt på alla platser. Även om lastbilsprofilens egenskaper finns angivna så är det ingen garanti för att lastbilens egenskaper alltid tas med i beräkningen för alla ruttförslag. Följ alltid alla vägskyltar och information om vägförhållanden.
© HERE. All rights reserved. Satellite imagery © 2022 Maxar Technologies (datum för satellitbilder kan variera). Wi-Fi är ett registrerat varumärke som tillhör Wi-Fi Alliance. Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. All användning av sådana märken av Garmin är licensierad. © 2022 TripAdvisor LLC. Alla rättigheter förbehålles. foursquare® och foursquare®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Foursquare Labs, Inc. Alla rättigheter förbehålles. Truck Parking Europe ©

Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerGa010-02727-15
EAN-kod753759308421
VarumärkeGarmin
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan