• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Kampanj - Tiki Släpvagnar

Takbox, takräcke & lasthållare  Takräcke  Takräcken kompletta paket  Northrack Lasthållare/Takräcke Unverisal

Northrack Lasthållare/Takräcke Unverisal

Northrack
Northrack Lasthållare/Takräcke Unverisal
Beskrivning

Beskrivning

Northrack universal takräcke & lasthållare som passar nästan alla bilar

Det svenska varumärket Northrack är ett portabelt mjukt takräcke, lasthållare, skidhållare som passar i stort sett alla 4-dörrars bilar på marknaden. 

Northrack har genomgått och blivit godkänd i krocktest (ett s k City crash test) på RISE - Research Institute of Sweden.

Northrack är en lasthållare för dig som egentligen inte vill ha ett takräcke på din bil. Men som oss flesta andra kan hamna i situationer där bilens utrymme helt enkelt inte räcker till. Tack vare sin lätthet och storlek kan du enkelt förvara den i bagageluckan eller hänga den över axeln som handbagage. En komplett uppsättning Northrack väger bara 1,8 kg.

Undersidan på klossarna är belagda med RubberTek-gummi vilket förhindrar att klossarna glider på taket. Det följer dessutom med en microfiber-duk för att torka av taket där klossarna ska ligga. Northrack repar med andra ord inte biltaket.

Enkel att installera och förvara

Northrack takräcke är oerhört enkelt att installera och kräver inga verktyg. Takräcket spänns fast genom bilens dörrar och undertak. Det tar mindre än två minuter att få ditt takräcke på plats.

Material

Northrack tillverkas i vattentät PVC 600D canvasduk. Klossarna är gjorda i EPE-skum som är extremt slitstarkt. Ovan- och undersidorna har ett skyddslager av RubberTek™-gummi för att förhindra att takräcket glider eller repar ditt biltak. Spännremmarna är vattensäkrade och håller samma kvalitet som bilbälten. I paketet ingår två takräckeklossar där vardera kloss har nio st förstärkta säkerhetsöglor.

Specifikationer

  • Lastkapacitet: Rekommenderad maxvikt 30 kg (beroende på vad bilens tak tål för belastning). Tänk på att takräckets klossar ligger direkt mot biltaket.
  • Mått: ca. 990 x 101 x 76 mm
  • Vikt: 1,8 kg
  • Färg: Svart

Paketet innehåller

  • 2 st takräckeklossar
  • 2 st spännremmar
  • 1 st mikrofiberduk
  • 1 st skyddande fodral
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerSRNOR-1703
EAN-kod7300009076017
VarumärkeNorthrack
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan