• Störst på släp och trailers online
  • Stort lager
  • Egna depåer

Lagerrensning - Upp till 40%

Takbox, takräcke & lasthållare  Lasthållare sportutrustning  Cykelhållare  Tillbehör  SmartDna DNA-märkning / ISR med försäkring, Stöldskydd för Cykel

SmartDna DNA-märkning / ISR med försäkring, Stöldskydd för Cykel

SmartDna
SmartDna DNA-märkning / ISR med försäkring, Stöldskydd för Cykel
Beskrivning

Beskrivning

Skyddar dina värdefulla ägodelar

Stöldskyddet SmartDNA + försäkring är en ISR-märkning som är certifierad enligt SSF1098 kombinerat med ett års kraftfull försäkring. Produkten rekommenderas av både polisen, försäkringsbolagen och en rad andra organisationer och företag. Skulle din märkta cykel trots allt bli stulen, utgår ersättning för såväl självrisk som för värdeminskning. Att märka sin cykel med SmartDNA är ett prisvärt komplement då bara ett lås kanske inte alltid riktigt räcker till - något vi alla (utom tjuven) gillar!

I grund och botten är det helt enkelt en osynlig "stöldmärkning" som appliceras på den produkt du vill skydda. Varje stöldmärkningssats har sin egen unika kod, alltså ett eget DNA-nummer som är unikt i hela världen. SmartDNA® syns inte (utan polisens utrustning) och är omöjlig att tvätta bort. Via en central databas kan Polisen spåra stöldgodset och se vem som är ägare till just denna DNA-kod - och du kan få tillbaka det du blivit bestulen på.

Ersätter såväl hemförsäkringens självrisk som värdeminskning

Till en mycket låg kostnad och med bara några minuters arbetsinsats har du märkt din cykel så intresset från tjuv/hälare minskat avsevärt. Så snart du gjort registreringen hos ISR (International Security Register) kan polisen i Sverige och utomlands se att det är du som är ägare till cykeln. Och det fina i kråksången är att den här produkten inkluderar en 1-årig försäkring som ersätter såväl hemförsäkringens självrisk som värdeminskning (som dessutom kan förlängas årsvis).

När du anmäler en cykelstöld till ditt hemförsäkringsbolag får du tyvärr inte ut det du betalat för cykeln eftersom du måste betala en självrisk. Försäkringsbolaget gör dessutom ett åldersavdrag beroende på hur gammal cykeln är, vilket många kanske inte tänker på. Visst är det tråkigt att behöva betala en självrisk men det är inte där de stora pengarna ligger. Åldersavdraget blir högre för varje år som går vilket gör att du måste betala mer pengar från egen ficka när du är tvungen att köpa en ny cykel. Det finns många cykelförsäkringar som endast ersätter dig för självrisken du måste betala till ditt hemförsäkringsbolag vid en stöld men med denna trygghetsförsäkringen har man tagit ett steg längre. Den ersätter dig för självrisken OCH för åldersavdraget!

Ju äldre din cykel blir desto lägre ersättning får du från hemförsäkringen. Med trygghetsförsäkringen som komplement till hemförsäkringen är du och din cykel i trygga händer i många år. När det kostnadsfria året tar slut, kan du förnya trygghetsförsäkringen årsvis.

Nyckeln till framgång!

  • Stöldskyddsmärkning med SmartDNA® går snabbt och är både enkelt och effektivt
  • Större chans att återfå stulet gods
  • Tjuven skyr märkta saker
  • DNA hämtat från växtriket
  • Uppfyller kraven enligt PAS820 och certifierad SSF1098
  • Allt ingår! - Såväl 1 års kraftfull försäkring, databasregistrering som laboratoriekostnader

Beprövat koncept med äkta DNA-märkning

Produkten är framställd från växtriket, och är marknadens mest effektiva MärkDNA och erbjuder ett helt nytt och effektivt brottsförebyggande skydd mot både stöld. SmartDNA® är osynligt i vanligt ljus men blir synligt under UV-ljus. Konceptet är välbeprövat och har exempelvis medverkat till flera uppmärksammade och fällande domar i Sverige och Storbritannien.

Märkningen håller minst fem år på föremål. MärkDNA förekommer idag i sprinklersystem på banker, värdedepåer, värdetransporter, butiker, lager, fordon eller på värdeföremål i hushåll. Det är en modern stöldskyddsmärkning som är flexibel och ger en spårbarhet som effektivt avskräcker kriminella.

Märk-DNA kan appliceras på värdefulla ägodelar utan att de förstörs eller minskar i värde, det är både billigt, spårbart, lätthanterligt och kopplar samman föremålet med dess rättmätiga ägare. Vilket gör föremålet oattraktivt på hälerimarknaden och avskräcker tjuven från att stjäla dina värdefulla föremål. Märk-DNA löser kanske inte alla världens problem men det är verkligen ett utmärkt komplement till andra stöldskyddande åtgärder.

Vad säger Polisen om SmartDNA?

-"Inom polisen är vi mycket positiva till konceptet med SmartDNA® och det kommer, så fort det är etablerat på marknaden, att fungera avskräckande men också skapa stora möjligheter att i högre grad klara upp grova rån"

Anders Burén, chef på Spaningsroteln, Länskriminalen

-"Du har större chans att återfå stulet gods! Tänk också på att tjuven skyr märkta saker. SmartDNA® är ett bra komplement i Grannsamverkan!"

Roland Borgström Brottsförebyggande Närpolis, Järfälla

Vad ingår?

  • SmartDNA® kombinerat med ett års kraftfull försäkring
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerCY64806072206
EAN-kod641243757940
VarumärkeSmartDna
Storlek6
Betyg

Båttrailern svarar upp riktigt bra mot våra högt ställda krav på funktion och driftsäkerhet oavsett väder. /Sjöräddningen

TIKI BP1800-LB

Lastexperten är en trygg leverantör och kan anpassa släpvagnarna utifrån våra specifika önskemål. /Räddningstjänsten

TIKI BS300-R/JET

Lastexperten har levererat maskinsläp till vår uthyrningsverksamhet. Kraftiga släp med smarta funktioner. /Totaluthyraren

VARIANT 3518 M4

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan